Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το ΚΕΘΕΑ-Κιβωτός και το Κέντρο Πρόληψης «Έκφραση» επισκέφθηκαν στελέχη του ΚΚΕ

Το ΚΕΘΕΑ-Κιβωτός και το Κέντρο Πρόληψης «Έκφραση» επισκέφθηκαν στελέχη του ΚΚΕ

0

Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26/6

 

Το παράρτημα Ξάνθης του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και το Κέντρο Πρόληψης «ΕΚΦΡΑΣΗ» επισκέφθηκε την Πέμπτη 23/06 κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Κώστα Βογιατζή, μέλος της Τ.Ε. και δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης και Νίκο Φρέγκογλου, γραμματέα της Τ.Ε. με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών που είναι στις 26 Ιούνη.

Από τις συζητήσεις αναδείχτηκε η πλούσια δραστηριότητα των 2 φορέων, καθώς επίσης και  οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για δράσεις πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης μιας και η περίοδος της πανδημίας όξυνε το πρόβλημα των εξαρτήσεων.

Το κλιμάκιο του κόμματος ανέδειξε τη θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, τις κοινωνικές αιτίες που δημιουργούν και εντείνουν το πρόβλημα. Ακόμη, ανάδειξε, την ανάγκη ενίσχυσης της θεραπευτικής λειτουργίας και των «στεγνών προγραμμάτων», απορρίπτοντας, όπως τόνισαν «τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων που επιτάσσουν τη λογική της «μείωσης της βλάβης» ως δήθεν αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης, όπως επίσης και την ανάγκη αντιμετώπισης της προσπάθειας καλλιέργειας κοινωνικής ανοχής για τα ναρκωτικά».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…