Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το 1ο North Boom Festival «χτυπά» στην Καβάλα

Το 1ο North Boom Festival «χτυπά» στην Καβάλα

0

24 έως 26 Ιουνίου στη σκηνή του Ακοντίσματος

Tο North Boom Festival (NBF) «χτυπά» δυνατά για πρώτη φορά στον Βορρά! Η Boom Selectah Records και η North Full Face Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι!

Στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, λίγο έξω από την πόλη της Καβάλας, ο πολυχώρος Akontisma ανοίγει τις πόρτες του στις 24, 25 και 26 Ιουνίου για το πρώτο North Boom Festival.

Με όραμα και αισιοδοξία, έχοντας κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μουσική και με στόχο να στηρίξουν έμπρακτα τους Έλληνες καλλιτέχνες, οι διοργανωτές συνέθεσαν ένα δυνατό πρόγραμμα με πολυδιάστατο χαρακτήρα.

Το φετινό NBF φιλοξενεί δύο σκηνές, το Main Boom Stage και το Pool Stage με μουσικές από νωρίς το μεσημέρι. Καλλιτέχνες από διαφορετικές μουσικές διαδρομές, θα συναντηθούν στα δύο stage του NBF! Hip hop, reggae, dub και punk rock σχήματα και μπάντες, σε συνδυασμό με μουσικούς παραγωγούς της ηλεκτρονικής σκηνής συνθέτουν το πρόγραμμα του τριημέρου!

3o Boom Reggae Capoeira Angola Festival

Στo πλαίσιo της διεξαγωγής του φεστιβάλ και σε συνεργασία με τον Mestre Marcelo Finco, θα φιλοξενηθεί το 3ο Boom Reggae Capoeira Angola Festival… Μια παράλληλη δράση-θεσμός τα τελευταία χρόνια για τους φανατικούς capoeirstes, θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, ένα ταξίδι στην κουλτούρα και την φιλοσοφία της πολεμικής τέχνης Capoeira Angola.

Οι καλεσμένοι δάσκαλοι του 3ου BRCA είναι ο βραζιλιάνος Mestre του Group Capoeira Angoleiros do Mar Marcelo Angola και ο βραζιλιάνος Contra Mestre Charel.

Τα σεμινάρια θα απευθύνονται και σε αρχάριους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…