Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Θανατηφόρο τροχαίο την Τετάρτη στην διασταύρωση του Μυρωδάτου

Θανατηφόρο τροχαίο την Τετάρτη στην διασταύρωση του Μυρωδάτου

0
ekav

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Θύμα 40χρονη συνοδηγός. Τραυματισμένη νοσηλεύεται η οδηγός και συνεπιβάτης του φορτηγού

 

Διασταύρωση «καρμανιόλα» – Έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα το παρελθόν

 

Μες αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη διασταύρωση του Μυρωδάτου και συγκεκριμένα στο 11ο χλμ Επαρχιακής  Οδού Αβάτου- Νέας Κεσσάνης. Μια γυναίκα 40 ετών έχασε την ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματος στο οποίο επέβαινε με φορτηγό, ενώ τραυματίστηκε βαριά  η 37χρονη  οδηγός του οχήματος. Οι δύο γυναίκες κατευθύνονταν προς την παραλία Μυρωδάτου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδελφές με καταγωγή από τον νομό Πέλλας.

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό

Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 14.40΄. Το  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη ημεδαπή και επέβαινε 40χρονη ημεδαπή , συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (επικαθήμενο), που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και επέβαινε 22χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα από το τροχαίο ήταν ο τραυματισμός της 37χρονης και της 22χρονης και ο   θανάσιμος τραυματισμός της 40χρονης. Θανούσα και τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Διασταύρωση «καρμανιόλα»

Να σημειώσουμε πως στην εν λόγω διασταύρωση έχουν προκληθεί  πάρα πολλά θανατηφόρα ατυχήματα κατά το παρελθόν αφού πολλοί  οδηγοί που κατευθύνονται από Κεσσάνη προς Άβατο και αντίθετα, αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και η ορατότητα ελέγχου της προτεραιότητας είναι περιορισμένη.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…