Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη για 76- γραμμάρια κάνναβης στη Γριά Βάθρα Σαμοθράκης

Σύλληψη για 76- γραμμάρια κάνναβης στη Γριά Βάθρα Σαμοθράκης

0

Έκαναν έρευνα οι λιμενικοί αξιοποιώντας πληροφορίες

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προέβησαν, την Τρίτη 7-06-2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, ο εν λόγω άνδρας ακινητοποιήθηκε από τα στελέχη του Λιμεναρχείου στην περιοχή “ΓΡΙΑΣ ΒΑΘΡΑΣ” ν. Σαμοθράκης. Εν συνέχεια, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο όχημα του συλληφθέντα, όπου ανευρέθησαν δύο γυάλινα δοχεία, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους επτακοσίων εξήντα γραμμαρίων (760 γρ.) και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα (850) ευρώ.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, το όχημα, καθώς και το προλεχθέν χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…