Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στο πλευρό των πληγέντων του δήμου Τοπείρου ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Στο πλευρό των πληγέντων του δήμου Τοπείρου ο Μητροπολίτης Ξάνθης

0

Ενημερώθηκε για τις ζημιές σε σπίτια, αγροικίες και καλλιέργειες από το δήμαρχο

Επίσκεψη στον Δήμο Τοπείρου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, με αφορμή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή μας.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου ενημέρωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε σπίτια, αγροικίες, μηχανήματα, κτηνοτροφικές μονάδες και γεωργικές εκμεταλλεύσεις, σε δημοτικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε υποδομές του Δήμου μας από την κακοκαιρία.

Ο  Μητροπολίτης  εξέφρασε τη συμπαράσταση του και τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα η καταγραφή όλων των ζημιών. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Η Εκκλησία στέκεται αρωγός στην κοινή μας προσπάθεια προκειμένου να στηριχτούν οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Εκφράζουμε απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη μας για το ενδιαφέρον του, ενώ βρισκόμαστε σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …