Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στο πλευρό των εποχικών “λόγω covid” εργαζομένων ο δήμαρχος Ξάνθης

Στο πλευρό των εποχικών “λόγω covid” εργαζομένων ο δήμαρχος Ξάνθης

0

Κατέθεσε υπέρ της παράτασης των συμβάσεων των 20 ατόμων που στελεχώνουν υπηρεσίες του δήμου

 

Επισκέφθηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τις παιδικές χαρές-Σύντομα ο διαγωνισμός δημοπράτησης της ΜΕΑ Καβάλας

 

Στο πλευρό των εργαζομένων που προσλήφθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας τάχθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και μάλιστα κατέθεσε και υπέρ της αναγκαιότητας να παραμείνουν στις δουλειές τους, αναγνωρίζοντας ότι εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

20 εργαζόμενοι προσλήφθηκαν λόγω covid στο δήμο Ξάνθης-Υπέρ της παράτασης των συμβάσεων ο δήμαρχος

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν στο δήμο Ξάνθης για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανέρχονται σε 20 και κατανέμονται στην υπηρεσία καθαριότητας, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες. Οι συμβάσεις τους λήγουν και ζητούν την παράτασή τους με προσφυγή τους στο δικαστήριο. Ο δήμαρχος Ξάνθης κατέθεσε υπέρ τους, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η παράταση των συμβάσεών τους γιατί εξυπηρετούν πάγιες ανάγκες στις υπηρεσίες του δήμου.

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τις παιδικές χαρές

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο βρίσκονται οι προμήθειες για εξοπλισμό παιδικών χαρών του δήμου Ξάνθης και ο κ. Τσέπελης είχε διάφορες συναντήσεις προκειμένου να συντομευθούν οι διαδικασίες ελέγχου. Οι προμήθειες αφορούν εξοπλισμό για 14 παιδικές χαρές του δήμου Ξάνθης.

Σύντομα ο διαγωνισμός δημοπράτησης της ΜΕΑ Καβάλας

Στο μεταξύ τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ξάνθης με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΙΑΑΜΑΘ είχε έκτακτη σύσκεψη στην Καβάλα για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη δημοπράτηση της ΜΕΑ Καβάλας. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο «Ε», σύντομα θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός δημοπράτησης. Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην περιφέρειά μας. Η πρώτη είναι της Αλεξανδρούπολης που εγκαινιάστηκε τον περασμένο μήνα από τον πρωθυπουργό και λειτουργεί.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…