Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Ξάνθη ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ξάνθη ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ

0

Ο γνωστός εργατολόγος θα μιλήσει σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο της πλατείας, σε εκδήλωση της ΝΕ για την υποδοχή των νέων μελών

Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις σε ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, ΕΚΞ, ΑΔΕΔΥ και σύλλογο ΑμεΑ

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου επισκέπτεται την πόλη μας ο Διονύσης Τεμπονέρας, Εργατολόγος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης.

Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, καλωσορίσματος των νέων μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας με θέμα: «Ακρίβεια-Εργασία-Ασφάλιση».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, θα γίνουν  συναντήσεις με τον ΕΦΚΑ, τη ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο, την ΑΔΕΔΥ, τον Σύλλογο ΑμεΑ Ξάνθης και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Δημοτικό Ξάνθης.

Η πρόσκληση της ΝΕ αναφέρει: «καλούμε όλους τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της πλατείας. Να γνωριστούμε, να δούμε τις προοπτικές μιας αριστερής- προοδευτικής διακυβέρνησης ξανά!

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει επαρκώς όλες τις κρίσεις, υγειονομική, ενεργειακή και τώρα και την κρίση ακρίβειας. Είναι αδύνατο να συνεχίσει στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο χρόνος της μετράει ήδη αντίστροφα.

Εν αναμονή κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων περιμένουμε τα μέλη μας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους/όλες που ενδιαφέρονται για το κοινό μας μέλλον, στο θεατράκι της πλατείας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση την ηγεσία του Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

«Προτάσσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου Ξάνθης», τόνισε η ξ…