Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στην Προσοτσάνη

Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στην Προσοτσάνη

0

Σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 59χρονη σύζυγό του με την οποία βρισκόταν σε διάσταση και αυτοκτόνησε

 

Με μία αποτρόπαιη πραγματικότητα ήρθαν σε επαφή οι κάτοικοι της Προσοτσάνης Δράμας σήμερα το πρωί, καθώς ένας 64χρονος συντοπίτης τους πήρε τ’ όπλο του και το έστρεψε κατά της 59χρονης εν διαστάσει συζύγου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τους γονείς της βρήκε νεκρούς στο σπίτι, γύρω στις 8.30 το πρωί η μία τους κόρη που ανησύχησε καθώς δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσει μαζί τους. Ο 64χρονος διέμενε μαζί με την 59χρονη παρότι βρισκόταν σε διάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την αστυνομία, προκύπτει ότι ο άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγο, η οποία βρέθηκε στο σαλόνι με τραύμα στο στήθος. Στη συνέχεια ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του, στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 64χρονος κατείχε νόμιμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια και το χρόνο του θανάτου θα δώσει η νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε και οι σωροί έχουν μεταφερθεί στην Κομοτηνή.

Η άτυχη γυναίκα επαγγέλετο αγρότισσα, ενώ ο άνδρας ήταν συνταξιούχος, γνωστός ωστόσο ωςεπιχειρηματίας της εστίασης στην περιοχή, διατηρώντας επιχειρήσεις τόσο στο χωριό του, όσο και στην πόλη της Δράμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…