Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Τσιλιγγίρης: Σε τροχιά οριστικής λύσης οι συμψηφισμοί για το 12%

Σ. Τσιλιγγίρης: Σε τροχιά οριστικής λύσης οι συμψηφισμοί για το 12%

0

Η ανακοίνωση του βουλευτή μετά την έκδοση της νέας ΚΥΑ

 

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που αφορά τους συμψηφισμούς του 12% εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος αναφέρει: «εκδόθηκε  Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επίσπευση της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Κράτους προς τις επιχειρήσεις για την επιδότηση εργασίας του 12%.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση ρυθμίζει τα θέματα της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις από τις οφειλές του εργοδοτικού κόστους του 12%.

Με την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α., το ζήτημα της επιδότησης από τον ΟΑΕΔ του εργοδοτικού κόστους 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης μπαίνει σε τροχιά οριστικής επίλυσης μέσω της συνδυασμένης προσπάθειας των συναρμόδιων Υπουργείων.

Η ρύθμιση αυτή θα επιφέρει σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την τόνωση και ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται μέσω σχετικής αίτησης στη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport.

H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας λύσεις στα ζητήματα που ανακύπτουν».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…