Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραίτηση Ζουρνατζίδου από το Λιμενικό Ταμείο Λάγος

Παραίτηση Ζουρνατζίδου από το Λιμενικό Ταμείο Λάγος

0

«Για προσωπικούς λόγους» – Ενοχλημένη από  τα «χτυπήματα» για διπλοθεσία που δέχτηκε  από μερίδα του Τύπου

 

Νέος Προέδρος Λιμενικού Ταμείου αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Φώτης Σταυρακάρας

 

 

Αλλαγές στα νομικά πρόσωπα του δήμου εισηγήθηκε στο  χθεσινό δημοτικό συμβούλιου Αβδήρων ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση της προέδρου του Λιμενικού ταμείου Λάγος κας Κωνσταντίνας Ζουρνατζίδου και πρότεινε την αντικατάστασή της στη θέση του προέδρου από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Φώτη Σταυρακάρα. Η κα Ζουρνατζίδου θα παραμείνει ως μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου. Η δεύτερη αλλαγή αφορά το Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Αβδήρων όπου καθήκοντα προέδρου αναλαβαίνει ο αντιδήμαρχος κ. Μαυρίδης με εισήγηση του δημάρχου.

«Για προσωπικούς λόγους» η παραίτηση της προέδρου του λιμενικού Ταμείου Λάγος  Κ. Ζουρνατζίδου

Στην τοποθέτησή της η κα Ζουρνατζίδου σημείωσε πως στα επτά χρόνια της θητείας της στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λάγος : «Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις κόντρα στις νοσηρές καταστάσεις που επικρατούσαν για χρόνια να παλέψω για την αναβάθμιση του Λιμενικού Ταμείου, πράγμα που θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί». Στη συνέχεια η κα Ζουρνατζίδου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις και στα έργα που υλοποιήθηκαν σ’ όλο  το δίκτυο των λιμανιών καθώς και στο master plan που ολοκληρώθηκε και αφορά την αξιοποίηση του λιμανιού του Λάγος.  Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι απ’ το 2018 έως σήμερα το Λιμενικό Ταμείο έχει λάβει χρηματοδοτήσεις για έργα ύψους 2,5 εκ ευρώ κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ από την ύπαρξή του. Η κα Ζουρνατζίδου κατέληξε ευχαριστώντας τον δήμαρχο για  την εμπιστοσύνη του καθώς και τους  άνδρες και τις γυναίκες στις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Λάγος, τον Λιμενάρχη κ. Ευάγγελο Σακκόπουλο ενώ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον πρώην Λιμενάρχη κ. Απόστολο Κυλίτση «για την απόλυτη υποστήριξη και  συμπαράσταση σ’ όλη της θητεία της», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χτυπήματα» για διπλοθεσία από μερίδα του Τύπου

Αναφορικά με τους λόγους της παραίτησής της η κα Ζουρνατζίδου εκτός από την κούραση από τον φόρτο εργασίας δεδομένου ότι είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων, πληροφορίες αναφέρουν ότι  σ΄αυτή  έπαιξε ρόλο και η απογοήτευση και η ενόχληση από τα «χτυπήματα» που δέχτηκε από μερίδα του τοπικού Τύπου για τις δύο θέσεις ευθύνης σε νομικά πρόσωπα του δήμου που κατείχε και ιδιαίτερα στο θέμα της μισθοδοσίας της παρότι είναι γνωστό ότι έχει  καταργηθεί ο διπλός μισθός.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Παραιτήθηκε η Κ. Ζουρνατζίδου από πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λάγος. Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Φώτης Σταυρακάρας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…