Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πάνω από 27.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης για το Γηροκομείο

Πάνω από 27.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης για το Γηροκομείο

0

Σε αναλυτική παρουσίαση των δωρεών προέβη, κατά συνήθη πρακτική, για λόγους διαφάνειας το Δ.Σ.

Σε αναλυτική περιγραφή των προσφορών από συλλόγους, επιχειρήσεις και συμπολίτες προέβη το ΔΣ του Γηροκομείου Ξάνθης «Άγιος Βασίλειος» σχετικά με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το φετινό Ραδιομαραθώνιο Αγάπης. Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 27.223,10 € σε χρήματα ενώ αξιοσημείωτες είναι και οι προσφορές σε υλικά και είδη που φέτος εκτιμήθηκαν ότι ξεπέρασαν το ποσό των 1.906,00 € σε αξία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παππούδες και γιαγιάδες και το προσωπικό του Ιδρύματος –Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες, τους εθελοντές, τους φορείς, συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις της Ξανθιώτικης κοινωνίας, οι οποίοι στήριξαν το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης 2022. Η συμπαράσταση και η υποστήριξη, τόσο η οικονομική όσο και η  υλική και η ηθική, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε η παλαιότερη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα  που ανακύπτουν.  Η αγάπη για την τρίτη ηλικία όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα και από την φετινή προσπάθεια ήταν εμφανέστατη, και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ψυχή και τη δύναμη των ξανθιωτών».

Το ΔΣ ευχαρίστησε για τις μεγάλες δωρεές τις εταιρείες ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε., τους εθελοντές, τα ραδιόφωνα, τους δημοσιογράφους, τα τοπικά ΜΜΕ και κάθε έναν που συνέβαλε με το υστέρημά του.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…