Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

0

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για τα τμήματα υποδομής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που πραγματοποίησαν τις δικές τους προσπάθειες για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα Παγκορασίδων αλλά και παιχνίδια για τις κατηγορίες Παμπαίδες Α’ και Παμπαίδες Β’.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη ταξίδεψαν στην γειτονική Καβάλα για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Αστέρα στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδιων. Ήταν ακόμη μια αναμέτρηση για το νεοσύστατο τμήμα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που συγκεντρώνει εμπειρίες για τις επόμενες προκλήσεις που έχει να δώσει.

Ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των κοριτσιών μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής αλλά και συγχαρητήρια μετά την λήξη της συνάντησης. Τελικό σκορ 47-17 και τον Παναγιώτη Πεχλιβανίδη να χρησιμοποιεί τις Ντάκου, Παπαγεωργίου, Νεοφυτίδου, Ψυχουδάκη, Βουλγαράκη, Γκουντάκου, Ασλανίδου, Τασουλή, Κανίδου, Βουγιουκλή, Κατσικά, Βαφειάδου.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική χρονιά η ομάδα Παμπαίδων Α’ του συλλόγου μας κερδίζοντας μετά από πολύ καλή εμφάνιση το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Ασπίδας με 71-32.

Ο Γιώργος Κούτρας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των νεαρών παιχτών του καθώς ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες και κατάφεραν να παίξουν όμορφο μπάσκετ. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Ζαβούρας, Παπαδόπουλος, Τσικρίκης, Βασαλάκης, Βουλκίδης, Πουργιάζης, Μπουκουβάλας, Καραγκιοζίδης, Μελίδης.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα του Χάρη Βοϊβατόπουλου γνώρισε την ήττα από την Ασπίδα με την αναμέτρηση να παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και την Ασπίδα να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος κερδίζοντας με 45-39.

Οι παίχτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης είχαν το προβάδισμα δείχνοντας ότι μέσα από τα παιχνίδια έχει αρχίσει να παρουσιάζεται η ατομική και ομαδική βελτίωση. Αγωνίστηκαν οι Μποζ, Κεμπαρίδης, Δημόπουλος, Ρουκάς, Μερίσογλου, Βάμπουλας, Ιωσηφίδης, Καραμανλής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…