Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο κόλπο εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου με παθόντες, δύο επαγγελματίες στον Έβρο

Νέο κόλπο εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου με παθόντες, δύο επαγγελματίες στον Έβρο

0

Με το πρόσχημα αναβάθμισης ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών εκτύπωσαν κάρτες άνω των 3.700 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την προηγούμενη Δευτέρα, 20-6-2022 το απόγευμα, εξαπάτησε ιδιοκτήτρια επιχείρησης σε οικισμό του Έβρου. Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να την εξαπατήσει, πείθοντάς την να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας 3.210 ευρώ, γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς.

Με τον ίδιο τρόπο την «πάτησε» και ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης σε οικισμό του Έβρου την Πέμπτη 23-6-2022. Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ομίλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να τον εξαπατήσει πείθοντάς τον να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας 510 ευρώ, γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…