Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νεκρός βρέθηκε μετανάστης στον χώρο αποσκευών οχήματος διακινητή

Νεκρός βρέθηκε μετανάστης στον χώρο αποσκευών οχήματος διακινητή

0

Προηγήθηκε καταδίωξη του ΙΧ. Ο διακινητής για να αποφύγει τον έλεγχο έπεσε με το αυτοκίνητο σε λίμνη κοντά στον οικισμό Πυλαίας Έβρου

Συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, το πρωί της Τετάρτης, στην Εθνική Οδό Ορμενίου–Αρδανίου, αστυνομικοί ης εντόπισαν ΙΧ, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη πλησίον του οικισμού Πυλαίας Έβρου. Έπειτα ,συνελήφθη ο οδηγός-διακινητής του αυτοκινήτου, διότι όπως προέκυψε προωθούσε στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας εντοπίστηκε νεκρός στον χώρο αποσκευών του οχήματος. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην Εθνική Οδό Ορμενίου–Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…