Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κανελόνια με προσούτο και σπανάκι

Κανελόνια με προσούτο και σπανάκι

0

-500 γρ. κανελόνια

-750 γρ. σπανάκι καθαρισμένο, βρασμένο και ψιλοκομμένο

-200 γρ. προσούτο κομμένο σε κύβους

-4 κουτ. της σούπας βούτυρο

-1 μεγάλη πατάτα βρασμένη και περασμένη από το μύλο του πουρέ

-100 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους

-1 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

-100 γρ. πεκορίνο τριμμένο

Κάνετε ένα μείγμα από το σπανάκι, το προσούτο, την πατάτα και τη μοτσαρέλα, γεμίζοντας με αυτό ένα-ένα τα κανελόνια, τα οποία τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί, σε μία στρώση.

Τα ραντίζετε από πάνω με το τριμμένο πεκορίνο και τα περιχύνετε με ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να γκρατιναριστούν καλά και τα κανελόνια να τρυπιούνται με το πηρούνι. Αν χρειαστεί προσθέτετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος ή ακόμα και μισό φλυτζάνι γάλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ με Κεμπάπ Σόγιας και μανιτάρια

– 250 γρ. Σόγια Κεμπάπ – 2 μαρούλια – 1 ματσάκι άνηθος – 1 ματσάκι…