Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Γιόρτασε την λήξη της χρονιάς

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Γιόρτασε την λήξη της χρονιάς

0

Γράφει η πρόεδρος Νατάσα Μακρή

Ένας αθλητικός σύλλογος, μία οικογένεια, μία συλλογικότητα, η οποία στηρίζεται στη δύναμη των πολλών και όχι του ενός, στην προσφορά των πολλών, στον εθελοντισμό των πολλών, στην αγάπη των γονιών, που βλέπουν τα παιδιά τους να χαίρονται τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μετατρέπονται σε έναν  ισχυρό εθελοντικό μανδύα, αυτό είναι που κάνει τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ να ξεχωρίζει σε όλες του τις δραστηριότητες.

Όλος αυτός ο αλτρουισμός μετουσιώθηκε στην γιορτή λήξης της Ακαδημίας του συλλόγου μας, την Πέμπτη, 16,Ιουνίου, το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ.

Η χαρά των παιδιών, έκδηλη στα μάτια τους, μα περισσότερο εκφράστηκε στα λόγια και στα έργα των γονιών που βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εθελοντές γονείς πρόσφεραν εργασία, από το κούρεμα των χόρτων εξωτερικά του κλειστού, έως το ψήσιμο των γευμάτων των παιδιών, μία μεγάλη παρέα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι μοναδική μας έννοια, είναι η σωστή εκπαίδευση των παιδιών τους, όχι μόνο αθλητική, μένοντας πιστοί στην φιλοσοφία και στις αρχές μας.

Αρχές όπως,  όλοι  οι προπονητές  του συλλόγου να είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στα αθλήματα που καλλιεργούμε, με ένα  Διοικητικό Συμβούλιο που παίρνει ομαδικές αποφάσεις κι ενεργεί πάντα προς το συμφέρον των μελών μας.

Η εμμονή στην ποιότητα εκτιμάται εκ μέρους των γονιών, άλλωστε αυτή η εμμονή, μας οδήγησε στις περισσότερες διακρίσεις, με τα αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα στην πόλη μας, διακρίσεις που συνεχίζουν ακόμα και στην Ανδρική μας Ομάδα, όπως η 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία στηρίχθηκε σε αθλητές της Ακαδημίας μας.

Τέλος, δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος που διδάσκει στους μικρούς του αθλητές, να συνεχίζουν την προσπάθεια και να μην τα παρατάνε ποτέ, να αποσυρθεί από ένα πρωτάθλημα λόγω των δυσκολιών, θα ήμασταν ασυνεπείς με τα πιστεύω μας.

Οπότε η παραφιλολογία ότι ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, πρέπει να σταματήσει!

Ευχαριστούμε πολύ την “Δ. Μασουτης Α.Ε.” για τη χορηγία χυμών για την κάλυψη των αναγκών της γιορτής λήξης της Ακαδημίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό, κ. Ιωάννη Πετκίδη,  ο οποίος διαχρονικά,  προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογό μας.

Εμείς από τη μεριά μας, αισθανθήκαμε την ανάγκη να ανακοινώσουμε στα μέλη μας την ανιδιοτελή του προσφορά, η οποία αποτυπώνεται με τις ευχαριστίες μας προς το πρόσωπό του σε μια αναμνηστική πλακέτα!

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του δημάρχου κ. Μανώλη Τσέπελη στη δεξίωση που ακολούθησε,  γεγονός που μας τίμησε ιδιαίτερα!

  • Για κάθε Κυριακή

    Βαρέθηκα να γράφω για γυναικοκτονίες, κουράστηκα, όχι γιατί μου είναι αδιάφορες, τουναντίο…
  • Εν όψει της ημέρας

    Μια κόκκινη γραμμή, η αλήθεια και το ψέμα, δεν είναι ευθεία μα κυματιστή, απ’ τη μία…
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

    Συνεργαζόμενοι οι δασικοί υπάλληλοι Ο σχεδιασμός για τις δασικές πυρκαγιές αλλάζει. Θα εφα…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…