Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Έτοιμος να «κλέψει» την παράσταση ο Γ. Ζουγανέλης στη συναυλία των Αδέσποτων Φίλων

Έτοιμος να «κλέψει» την παράσταση ο Γ. Ζουγανέλης στη συναυλία των Αδέσποτων Φίλων

0

Με τη συναυλία στις 26/6 στο γήπεδο της Γενισέας

Λ. Τζεμπραηλίδου: « Ο Γιάννης είναι ένας δικός μας άνθρωπος, είναι μία προσωπική επιλογή!-Η δράση θα ενισχύσει τον σύλλογο σε τροφές και φάρμακα για το καταφύγιο»

Οι «Αδέσποτοι Φίλοι» Ξάνθης διοργανώνουν συναυλία «Καιρός για αγάπες και αγκαλιές!…» με τον Γιάννη Ζουγανέλη την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο γήπεδο Γενισέας. Πρόκειται για μια καλοκαιρινή συναυλία με έναν καλλιτέχνη που αγαπούν ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου και με σκοπό να ενισχύουν τις ενέργειας παροχής τροφής και περίθαλψης στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που φροντίζουν.

«Διοργανώνουμε non-stop δράσεις και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που αφορούν τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» Λουλουδιά Τζεμπαηλίδου,Πρόεδρος συλλόγου «Αδέσποτοι Φίλοι» Ξάνθης

 

Όπως σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Λουλουδιά Τζεμπραηλίδου μνημονεύοντας  την διοργάνωση της συναυλίας και δη την επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, τόνισε στο «Ε»:«Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι φίλος μας, είναι άνθρωπος με ‘’καθαρή’’ ψυχή, τον ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά που τον καλούμε μιας και την πρώτη φορά η εμφάνισή του ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού. Συνεπώς, ξεκαθαρίζουμε πως η επιλογή να μας χαρίσει τη συναυλία της 26ης Ιουνίου είναι καθαρά προσωπική υπόθεση».

Έπειτα, η κα Λ. Τζεμπραηλίδου υπογράμμισε πως η  δράση θα έχει ρόλο αρωγού στο σχεδιασμό αγοράς τροφών και φαρμάκων για το καταφύγιο. Τέλος, αναφορικά με τις λοιπές διοργανώσεις του συλλόγου ενημέρωσε πως οι «Αδέσποτοι Φίλοι» «επενδύουν» σε δράσεις non-stop με σημαντικές πηγές εσόδων την διοργάνωση bazaar και τις συνδρομές, ενώ δεν απέκλεισε και την σκέψη για την υποστήριξη ενός bazaar μέσα στο καλοκαίρι με σκοπό τη στήριξη των πρωτοβουλιών του συλλόγου.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη…

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δε χρειάζεται συστάσεις ….πολυτάλαντος, με εύστοχο χιούμορ και ειλικρινή ανάγκη για επικοινωνία και διάδραση με τον κόσμο, ανταποκρίθηκε με μεγάλη αγάπη και ευαισθησία στο κάλεσμα του συλλόγου μας και έρχεται παρέα με τα τραγούδια του μαζί με εκλεκτούς μουσικούς να μας χαρίσει μία υπέροχη βραδιά.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να διαδώσει ο Σύλλογος το έργο του, να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες μας, να τους καλέσει να συνδράμουν στη δράση του και να στηρίξουν τον αγώνα για την καθημερινή φροντίδα και προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πληροφορίες-Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ

Δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο του Flamingo προς το χώρο της συναυλίας με αφετηρία τη Λέσχη Αξιωματικών (Πλατεία Ξάνθης).

Ώρες αναχώρησης : 7.45 μ.μ. / 8.15 μμ / 8.45 μμ

Προπώληση εισητηρίων:

1) Κοκκάλας Welcome Stores – κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, Μιχαήλ Καραολή 7

2)Κτηνιατρείο Ζιαγκλιαβός Γιώργος – Σαπφώ Χατζουδη, Ανδρέου Δημητρίου 16

3)Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook (με διανομή κατά οίκον).

Χρύσα Κιατίπη

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…