Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Ένωσαν τα χέρια» το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός

«Ένωσαν τα χέρια» το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός

0

Στο πλαίσιο της απογραφής και καταλογογράφησης της ερευνητικής βιβλιοθήκης της ΕΜΘ

Μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΚΕΘΕΑ Κιβωτός είχαν την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά το τελευταίο εξάμηνο για την απογραφή και καταλογογράφηση της ερευνητικής βιβλιοθήκης του ΕΜΘ, εργασία την οποία ολοκλήρωσαν πρόσφατα.

Το εγχείρημα έδωσε στα μέλη του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και να συμβάλουν στο έργο ενός πολύ σημαντικού πολιτιστικού φορέα του τόπου τους.

«Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο το ΚΕΘΕΑ στηρίζει την προσπάθεια των μελών του για ζωή χωρίς εξαρτήσεις, με νόημα και ενεργητική συμμετοχή στη κοινωνία», τονίστηκε από την πλευρά του οργανισμού.

Η ολοκλήρωση της απογράφης και καταλογογράφησης από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός θα επισφραγιστεί με μια κεκλεισμένων των θυρών εκδήλωση στον πολυχώρο του ΕΜΘ το Σάββατο 25/06 στις 11:00.

Οι δύο φορείς σκοπεύουν να συνεχίσουν τις κοινές τους δράσεις από τον Οκτώβριο, διερευνώντας περαιτέρω τις δυνατότητες δημιουργικής και αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας ανάμεσα στον χώρο του πολιτισμού και της απεξάρτησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…