Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ανθρωποκτονία στα Κιμμέρια: Τον κυνήγησε με μαχαίρι

Ανθρωποκτονία στα Κιμμέρια: Τον κυνήγησε με μαχαίρι

0

Συνελήφθη από την αστυνομία 42χρονος για τη δολοφονία 46χρονου πατέρα δύο παιδιών στον οικισμό

Το μοιραίο ήρθε μετά από διαπληκτισμό σύμφωνα με την αστυνομία. Για «συνήθη ύποπτο» και άτομο που είχε επιθετική συμπεριφορά μιλούν οι περίοικοι για το φερόμενο ως δράστη

Τη ζωή του μετά από τραύμα από μαχαίρι έχασε ένας 46χρονος κάτοικος Κιμμεριών, μετά από διαπληκτισμό με 42χρονο γείτονά του.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 9.30 μμ και βρήκε τον άτυχο άνδρα νεκρό σε αυλή σπιτιού στα Κιμμέρια. Ο 42χρονος που συνελήφθη, νοσηλεύτηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο εξετάζεται κατά πόσο τα τραύματα προέκυψαν στην προσπάθεια του θύματος να αμυνθεί.

Ο άτυχος 46χρονος εργαζόταν σε ιδιωτική επιχείρηση και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Μετά την ανθρωποκτονία, ο οικισμός των Κιμμερίων έχει αναστατωθεί και συνάμα πενθεί για την απώλεια του συμπολίτη. Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι ο 42χρονος, που διαμένει στον οικισμό με την οικογένειά του, δημιουργεί εδώ και χρόνια προβλήματα με την επιθετική του συμπεριφορά, απέναντι σε συμπολίτες, αλλά ακόμη και με απειλές σε κορίτσια. Οι περίοικοι αναφέρουν μάλιστα, ότι είχαν γίνει και σχετικές αναφορές στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Συνελήφθη βραδινές ώρες (21/22-6-2022) στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε την Τρίτη το βράδυ σε οικισμό της Ξάνθης, ο δράστης και το θύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αλληλοτραυματίστηκαν με αιχμηρά αντικείμενα ένεκα προσωπικών τους διαφορών.

Κατόπιν αυτού ο 46χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου εξέπνευσε ένεκα τραυματισμού του στη θωρακική χώρα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας -17,5- και -16- εκατοστά αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης».

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…