Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υπόψη της Μ. Γκάγκα η στελέχωση του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ

Υπόψη της Μ. Γκάγκα η στελέχωση του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ

0

Τα προβλήματα του νομού ως προς τις υπηρεσίες υγείας τέθηκαν στην αν. υπουργό υγείας από τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη

Στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα, ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης επισκέφθηκε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας  κ. Γκάγκα και συζήτησαν θέματα και προβλήματα που προέκυψαν, όσων αφορά τις παροχές Υγείας στο Νομό μας.

Όπως ενημερώνει ο βουλευτής, «ζήτησα ενίσχυση Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης, καθώς και εξεύρεση τρόπου επίλυσης του προβλήματος που προκύπτει για τη μεταφορά ασθενών από το Νοσοκομείο στο σπίτι μετά από το πέρας της νοσηλείας στις κλινικές».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Κέντρα Υγείας, με πρώτο θέμα την ενίσχυση με Οδηγούς Ασθενοφόρων, Οδοντιάτρου του Κέντρου Υγείας Ξάνθης και την πρόσληψη Φυσικοθεραπευτή στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης.

«Επίσης συζητήσαμε την κατάθεση τροπολογίας έτσι ώστε η Ειδικότητα  του Αναισθησιολόγου να γίνει πιο ελκυστική, δεδομένης της μείωσης των Ειδικών Αναισθησιολόγων στα Νοσοκομεία. Αναφέρθηκα επίσης και στη μεγάλη αναμονή στα Τακτικά Χειρουργεία. Η Υπουργός έδειξε θετική ανταπόκριση στα αιτήματα και τα ζητήματα που της τέθηκαν», καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …