Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την επιστροφή στις δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μύκης ανακοίνωσε ο δήμαρχος

Την επιστροφή στις δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μύκης ανακοίνωσε ο δήμαρχος

0

Σκληρή απάντηση στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τζεμήλ Καπζά για τις διαμαρτυρίες της συνέχισης των δια περιφοράς συνεδριάσεων

 

Με δημόσια ανακοίνωση προς τους δημότες του δήμου Μύκης απαντά ο δήμαρχος Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν στις επανειλημμένες διαμαρτυρίες της παράταξης του Τζεμήλ Καπζά για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων δια περιφοράς τη στιγμή που έχει αρθεί η πλειονότητα των περιοριστικών μέτρων.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Μύκης, οι δια περιφοράς συνεδριάσεις κρίθηκαν απαραίτητες λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ωστόσο «τα δημοτικά συμβούλια καμία φορά δεν σταμάτησαν να συνεδριάζουν, όπως ψευδώς διαδίδει ο αξιολύπητος κ. Καπζά, απλώς άλλαξε ο τρόπος συνεδρίασης τους», όπως σημειώνει.

Ο ίδιος προσθέτει: «κάποιοι που είχαν την δυνατότητα συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη και κάποιοι άλλοι, όπως εμείς δια περιφοράς, δηλαδή δια τηλέφωνου, όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώνονταν 3 τουλάχιστον μέρες πριν για τα θέματα και τις εισηγήσεις των θεμάτων και μετά ερωτόνταν και ψήφιζαν για το κάθε θέμα χωριστά».

Ο κ. Ντελή Χουσεΐν με βάση τις επιδημιολογικές εξελίξεις και μετά από συνεννόηση και με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού και της Περιφέρειάς μας, μέσω της ανακοίνωσης, πληροφορεί ότι «πλέον ο πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου από την μεθ’ επόμενη συνεδρίαση θα προσκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους σε δια ζώσης συνεδρίαση», ενώ απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε αναφέρει: «ο κ. Καπζά από αποτυχημένος δήμαρχος συνεχίζει το έργο της αποτυχίας και στην αντιπολίτευση. Ενώ κανένας δεν τον πιστεύει πια, προσπαθεί από μόνος του να πείσει τον κόσμο ότι δήθεν εμείς κρατάμε κλειστό το Δημοτικό Συμβούλιο. Κύριε Καπζά πρέπει να γνωρίζετε ότι και εμείς σας έχουμε επιθυμήσει παρά πολύ και θέλουμε να σας βλέπουμε για να σας θυμίζουμε κατάματα πως έχετε χαραμίσει μια πενταετία που είχατε στη διάθεση σας με τις ατελείωτες αποτυχίες σας… Κύριε Καπζά είτε συνεδριάζουμε εξ αποστάσεως είτε συνεδριάζουμε δια ζώσης εσείς δεν έχετε άλλη λύση, απλά θα συνεχίσετε να ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όπως κάναμε μέχρι τώρα τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …