Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ο Ότο Ρεχάγκελ

Τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ο Ότο Ρεχάγκελ

0

Το πρωί της Παρασκευής

Σε επίτιμο διδάκτορα των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αναγορεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αρχιτέκτονας του ελληνικού θριάμβου κατάκτησης του Euro 2004, Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής θα τιμηθεί από τους Δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών.

Το πρωί της Παρασκευής, τον Γερμανό προπονητή υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος του παρέδωσε μια αναμνηστική πλακέτα και το φωτογραφικό λεύκωμα «Ροδόπη: Ματιές από το χθες στο σήμερα» που εξέδωσε η Π.Ε. Ροδόπης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης.

«Είχα την τιμή να υποδεχτώ στο γραφείο μου τον Ότο Ρεχάγκελ συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο Οργανωτικής Επιτροπής 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΣΦΑΑ), ομότιμο καθηγητή ΤΕΦΑΑ Γιώργο Γκοδόλια και μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μας το καλοκαίρι του 2004 όπου η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη!  Ο μαέστρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ φώλιασε στην καρδιά μας και υψώθηκε στην συνείδηση μας πολύ ψηλά», σχολίασε σχετικά ο Νίκος Τσαλικίδης.

Τον Ότο Ρεχάγκελ θα τιμήσουν επίσης ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου στις 11 το πρωί στην Τσανάκλειο Σχολή καθώς και ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνος Χαριτόπουλος, την ίδια μέρα στις 9 το βράδυ στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…