Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου συνάντησε ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

Τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου συνάντησε ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

1

«Από κοινού συστρατευόμαστε στον αγώνα αντιμετώπισης των προβλημάτων στηρίζοντας το δύσκολο έργο της κας Ροφαέλας», σημείωσε ο περιφερειακός σύμβουλος της Ξάνθης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης– «Περιφερειακή Σύνθεση» και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, Ιρφάν Χατζηγκενέ συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, προκειμένου να ενημερωθεί διά ζώσης για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας.

Σε σχετική δήλωσή του, υπογράμμισε: «Είναι κοινός τόπος ότι το Νοσοκομείο μας αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις, κυρίως σε προσωπικό, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν άμεσα, ώστε το ίδρυμα να παρέχει τις δέουσες υπηρεσίες υγείας. Η κα Ροφαέλα αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ενταθεί και λόγω της κρίσης του κορωνοϊού. Στον αγώνα αυτό συστρατευόμαστε και εμείς από το δικό μας μετερίζι. Ο στόχος μας παραμένει η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Περιφέρειάς μας και τον υπηρετούμε με αμείωτη ένταση και επιμονή έως ότου τα αιτήματα μας φτάσουν σε εκείνους που είναι αρμόδιοι να τα λύσουν».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…