Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα δέκα μέλη της νέας Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από την ΑΜΘ

Τα δέκα μέλη της νέας Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από την ΑΜΘ

0

Ο Στάθης Γιαννακίδης εξελέγη από την Ξάνθη. Πάνω από 1.000 ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ από το νομό

Μήνυμα αισιοδοξίας και δυναμικής από τον Αλέξη Τσίπρα, με τους 172.000 συνολικά ψηφίσαντες και τις 110.000 νέες εγγραφές

Με 172.000 ψηφίσαντες, μεταξύ των οποίων πάνω από 110.000 νέες εγγραφές ολοκλήρωσε τις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε, όπως αναμενόταν, πρόεδρος του κόμματος ως μοναδικός υποψήφιος με αποδοχή άνω του 95%.

Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μαζικότητα της προσέλευσης στις κάλπες εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας: «ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών, τότε, κέρδισε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας».

780 νέα μέλη από την Ξάνθη

Στα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν σε τέσσερα σημεία του νομού μας, ψήφισαν πάνω από 1.000 άτομα, εκ των οποίων τα 780 αποτελούσαν νέες εγγραφές. Στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Ξάνθης τόνισε: «από σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Στείλαμε τον λογαριασμό πίσω και σε λίγο θα στείλουμε αυτήν την καταστροφική κυβέρνηση εκεί που της αξίζει. Η μεγάλη ανατροπή, η μεγάλη αλλαγή με την κοινωνία όρθια είναι πλέον θέμα χρόνου».

Οι δέκα εκλεγέντες από την ΑΜΘ

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής από την Ξάνθη, προκύπτει ότι εκλέγονται: ο Στάθης Γιαννακίδης από την Ξάνθη, η Νατάσα Γκαρά και η Ελίζα Καλέση από τον Έβρο, ο Δημήτρης Καρβούνης και η Σοφία Φιλιππίδου από τη Δράμα, ο Κώστας Μορφίδης, ο Βασίλης Τραϊφόρος και η Ζωή Χωματά από την Καβάλα, ο Τάκης Χαρίτου και η Αγγελική Κουγιουμτζόγλου από τη Ροδόπη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…