Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα Ταμεία

Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα Ταμεία

0

Τετάρτη 25 Μαΐου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Ιουνίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Κύριες συντάξεις

-Στις 25 Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Στις 30 Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ και υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (μισθωτών).

-Στις 31 Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Σημειώνεται πως οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουνίου θα καταβληθούν, όπως το Δημόσιο τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …