Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον… φυσικό τους χώρο

Σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον… φυσικό τους χώρο

0

Επισκέφθηκαν τα γραφεία της εφημερίδας ‘’ΕΜΠΡΟΣ’’ και μίλησαν για την είδηση, το περιεχόμενο, τα fake news και την αποστολή του δημοσιογράφου

Σπουδαστές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φιλοξένησε η εφημερίδα ‘’ΕΜΠΡΟΣ’’ το πρωί της Πέμπτης. Οι σπουδαστές του πρώτου έτους βρέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας μας με τη συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους, Δώρας Βαϊντερλή και με αποστολή να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τα ΜΜΕ σήμερα και την αποστολή του δημοσιογράφου.

Ο ιδρυτής Γιάννης Διαφωνίδης παρουσίασε τη διαδικασία της έκδοσης και μίλησε για τη διαδρομή της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ και στη συνέχεια η εκδότρια ,Ελένη Διαφωνίδου συζήτησε μαζί τους για το περιβάλλον του περιφερειακού Τύπου, την παραγωγή περιεχομένου, το περιβάλλον της δημοσιογραφίας και αφουγκράστηκε τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς τους για το… δημοσιογραφικό τους μέλλον ! Τα παιδιά με αυτό τον τρόπο ήρθαν σε επαφή με το χώρο και κατά την έξοδό τους βγήκαν μία αναμνηστική φωτογραφία ως μία «γλυκιά» ανάμνηση.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …