Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Γιαννακίδης: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου

Σ. Γιαννακίδης: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου

0

«Να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση»

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε ο Στάθης Γιαννακίδης, που στο σχετικό του μήνυμα αναφέρει: «Στις 15 Μαΐου στέλνουμε ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στη χειρότερη κυβέρνηση, στη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Η Ν.Δ έχει τις χειρότερες επιδόσεις στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ και στο πεδίο της ακρίβειας, η κοινωνία βρίσκεται σε ασφυκτική πίεση με το ηλεκτρικό ρεύμα να έχει εκτιναχθεί και τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης να καλπάζουν.

Καλούμε όλους τους πολίτες αυτή την Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση.

Χωρίς την κυβέρνηση δεν γίνεται, μόνη της η κυβέρνηση δεν φτάνει. Στόχος ένα μαζικό κόμμα, που η πολιτική του επιρροή θα αντιστοιχεί και στην κοινωνική του επιρροή, στις θεσμικές και μη θεσμικές εκπροσωπήσεις σε κάθε πεδίο της κοινωνίας. Αυτός ο στόχος περνά μέσα από τη διαδικασία στις 15 Μάη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες με απόφαση του Αρείου Πάγου

Τι θα γίνει με τις 12 έδρες που κατέχουν στη Βουλή Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε …