Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πραγματοποιήθηκε το φετινό ιερατικό Συνέδριο των κληρικών της Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε το φετινό ιερατικό Συνέδριο των κληρικών της Ξάνθης

0

Ομιλία με « Τα γνωρίσματα της Ιερωσύνης μέσα από τους βίους και το έργο των Πατέρων της Εκκλησίας» έκανε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου το 26ο Γενικό Ιερατικό Συνέδριο του Ιερατικού Συνδέσμου Ξάνθης “Ο Ποιμήν Ο Καλός” στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των Αρχιερέων, Ιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων, Μοναχών και Μοναστριών που στο διάβα των αιώνων στελέχωσαν και διακόνησαν την Ιερά Μητρόπολη υπηρετώντας την τοπική μας Εκκλησία.

Μετά την Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Συνεδρίου με ομιλητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, Διευθυντή Νεότητος και Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Λουκά Θηβών, ο οποίος ανέπτυξε με γλαφυρό και εύληπτο τρόπο το θέμα: « Τα γνωρίσματα της Ιερωσύνης μέσα από τους βίους και το έργο των Πατέρων της Εκκλησίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…