Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Πλημμύρισε» με κόσμο το αρχαίο θέατρο Φιλίππων στις εκδηλώσεις «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…»

«Πλημμύρισε» με κόσμο το αρχαίο θέατρο Φιλίππων στις εκδηλώσεις «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…»

0

Τιμής ένεκεν του πολιούχου της Καβάλας, Αποστόλου Παύλου ως αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Ξεκίνησε στο κατάμεστο από κόσμο αρχαίο θέατρο Φιλίππων το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου 2022 η μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…», προς τιμήν του πολιούχου της Καβάλας, Αποστόλου Παύλου και αφιερωμένες στον Μίκη Θεοδωράκη.

Εκατοντάδες παιδικές φωνές σκορπούν γνώριμες νότες και τραγούδια, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και κατάνυξη, με τον κόσμο να σιγοτραγουδά άσματα αγαπημένα.

Με την απονομή των αναμνηστικών στους μαθητές των Μουσικών Σχολείων από διάφορες περιοχές της χώρας και των Εκπαιδευτικών Ιδρύματων του εξωτερικού, και τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας για τους Μικρασιάτες Πρόσφυγες Μουσικούς, έπεσε τη Δευτέρα η αυλαία του 6ου φεστιβάλ “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία”.

Ο Γιάννης Κακάρας και οι συνεργάτες του, ο Αντιδημάρχος Οικονομικών, Γιάννης Προμούσας, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Σωκράτης Μποζούδης και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, αφού ευχαρίστησαν τους μαθητές και τους καθηγητές των Μουσικών Σχολείων που πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση, ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για τον Μάιο του 2023.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…