Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ολική επαναφορά με νέα πρόσωπα

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ολική επαναφορά με νέα πρόσωπα

0

1.200 μέλη ψήφισαν στην Ξάνθη – Εκλέχθηκαν 31 σύνεδροι – Όλα τα ανεπίσημα αποτελέσματα για συνέδρους , νομαρχιακή και δημοτικών επιτροπών

 

Η Π.Ε. Ξάνθης είναι η μοναδική στη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δημιουργήθηκαν τοπικές οργανώσεις σε όλους τους Δήμους

 

 

Και το όνομα αυτού «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» είπαν κατά συντριπτική πλειοψηφία (95%)  τα 176.000 μέλη του κόμματος πανελλαδικά που έσπευσαν στις κάλπες για να ψηφίσουν την Κυριακή 8 Μαΐου για αλλαγή ονόματος, συνέδρους για το επικείμενο συνέδριο (20 – 21 – 22 Μαΐου) και μέλη των νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών.

1.200 μέλη ψήφισαν στην Ξάνθη

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία στην Ξάνθη ψήφισαν 1.200 μέλη ενώ υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές για πρόεδρο του κόμματος είχαν ψηφίσει 1.800. Κατά 95% και πάνω επίλεξαν το όνομα «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με σήμα τον πράσινο ήλιο έναντι του «Κίνημα Αλλαγής – Προοδευτική Παράταξη». Επίσης εξέλεξαν 31 συνέδρους: «17 από Ξάνθη σε σύνολο 21 υποψηφίων και από 5 από τους δήμους Αβδήρων και Τοπείρου και 3 από τον Μύκης.

antoniadis anestisΑ. Αντωνιάδης, πρώην γραμματέας Νομαρχιακής Ξάνθης: «Το ΠΑΣΟΚ αποκτά νέα δυναμική με την αλλαγή του ονόματος και με την ανανέωση των οργάνων του»

«ΠΑΣΟΚ Ανέστη», δηλώνει με εμφανή την ικανοποίηση ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Ανέστης Αντωνιάδης, σημειώνοντας ότι  η μεγάλη συμμετοχή όπως με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα. Συγκριτικά δε ανέφερε πως για την εκλογή συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 45.000 ενώ για την ΝΔ 130.000 και για το ΠΑΣΟΚ 176.000: «Η αλλαγή του ονόματος με αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα ισχυρό συμβολισμό για το χώρο μας αλλά και την ελληνική κοινωνία. Παράλληλα συνοδεύεται  και με μια ανανέωση κατά 90% στα εσωκομματικά μας όργανα. Πλέον αυτά περνούν στα χέρια των νέων 30 – 40 ετών και αυτό δίνει νέα δυναμική στο κόμμα μας», επισημαίνει ο κ. Αντωνιάδης. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αντωνιάδης εκλέχθηκε σύνεδρος σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία που παραθέτουμε παρακάτω.

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Δαβιτίδης Παναγιώτης: «To ΠΑΣΟΚ επέστρεψε τα σύμβολά μας επέστρεψαν»

Ο κ. Δαβιτίδης, μέλος της ΚΠΕ ανέφερε: «Χτες ήταν μια μέρα δυναμικής επιστροφής για τη παράταξη μας, η μαζική συμμετοχή των μελών της παράταξης, η εγγραφή νέων μελών έδωσε το μήνυμα ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει πολιτικά, συμμετοχικά.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα μέλη που είτε συμμετείχαν ενεργά με την υποψηφιότητά τους είτε με την ψήφο τους στη χθεσινή διαδικασία εκλογής οργάνων και συνέδρων της παράταξής μας. Ο νομός Ξάνθης είναι ο μοναδικός στη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δημιουργήθηκαν τοπικές οργανώσεις σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους.

Το αποτέλεσμα του νομού Ξάνθης επισφραγίζει την τάση που δημιουργήθηκε μετά την εκλογή του νέου προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για ριζική ανανέωση σε πρόσωπα και αξίες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής για τον αγώνα που έδωσαν, πολλές φορές αντιμέτωποι και με εξωγενείς “παράγοντες”.

Ο χθεσινός αγώνας και η νίκη ανήκει σε αυτά τα παιδιά, αποκλειστικά και μόνο.

To ΠΑΣΟΚ επέστρεψε τα σύμβολά μας επέστρεψαν».

Ανεπίσημα εκλογικά αποτελέσματα της Ξάνθης

31 σύνεδροι από την Π.Ε. Ξάνθης

Αναλυτικά:

18 σύνεδροι από τον δήμο Ξάνθης

Από το 20 συνολικά υποψήφιους συνέδρους από την ΞΑΝΘΗ εκλέχθηκαν 18. Αυτοί με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Αζής, Αμπατζής,  Αντωνιάδης, Βορίδης, Δαουτάκης, Δαβιτίδης Αλέξανδρος, Διαμαντίδου, Δοξακάκη, Καρά Ισμέτ, Καραλίδης, Καραβασίλη, Μήτρου, Πολυζώη, Σαββόγλου, Σταυρόπουλος, Τσαϊρογλου, Χατζηθεοδώρου, Χατζόγλου. Δεν εκλέχθηκαν οι: Σούλογλου και Παπάνης που ήταν υποψήφιοι. Πρώτος σε σταυροδοσία αναδείχθηκε ο Καραλίδης Φώτης (116) και δεύτερος ο Αντωνιάδης Ανέστης (84).

3 σύνεδροι από τον δήμο Μύκης

1)Καπζά Μουζαφέρ

2)Κεχαγιά Σαλή

3)Κουτέρη Βιργινία

5 σύνεδροι από τον δήμο Αβδήρων

1)Κίσσας Ταξιάρχης

2)Βουρβουκέλης Οδυσσέας

3)Σεχλίδης Σάββας

4)Ιωακειμίδου Αθηνά

5)Αρβανιτάκη Μαρία

 

5 σύνεδροι από τον δήμο Τοπείρου

1)Ιερόπουλος Γιάννης

2)Ντάκος Μιχάλης

3)Πολυζώη Χριστίνα

4)Υφαντίδου Κυριακή

5)Ψεμματάς Αποστόλης

Αποτελέσματα στην Νομαρχιακή Οργάνωση Ξάνθης

Στην Νομαρχιακή Επιτροπή πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Μήτρου (230 συνολικά) από όλους τους δήμους) και ακολουθούν οι :  Σισαμπέρης (218), Ψεμματάς (214), Δαβιτίδης (208), Ιωακειμίδου (201)Παπαδόπουλος (164), Τριανταφυλλίδης (147),  Καρά Ισμέτ (122) , Τσαϊρογλου (76), Δοξακάκη (66) και Πολυζώη (66). Επίσης ο Χατζόγλου (115)  είναι α’ επιλαχών καθώς λόγω ποσόστωσης εκλέχθηκε η κα Πολυζώη.

Από δήμο Αβδήρων εκλέγονται στη Δημοτική οργάνωση

1)Σεχλίδης Σάββας

2)Δρακίδης Μπάμπης

3)Αρβανιτάκη Μαρία

4)Ανηπαροπούλου Μαρία

5)Νεοφυτίδης Νικόλαος

Από το Δήμο Τοπείρου εκλέγονται στην Δημοτική Οργάνωση

1)Ξενιτίδης Σάββας

2)Αλεξανδρίδης Θοδωρής

3)Ψεματάς Δημήτρης

4)Ορφανίδης Νίκος

5)Δαλάτση Μαρία

Από τον δήμο Μύκης εκλέγονται στην Δημοτική Οργάνωση

1)Καπζά Ικσάν

2)Κεχαγιά Σαλή

3)Κούρου Νουριδην

4)Ουζούν Ιλχάν

5)Χοτσκα Νεδήμ

Από τον δήμο Ξάνθης εκλέγονται στην Δημοτική Οργάνωση

1)Πολυζώη Μαρία

2)Ελευθεριάδης Λεωνίδας

3)Χατζηθεοδώρου Κυριάκος

4)Δετσαρίδου Στεφανία

5)Καραβασίλη Σάρρα

6)Τσαραβά Ευανθία

7)Πίτης Γεώργιος

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 159 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή

Η παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου «πλήγωσαν» τη ΝΔ – Η επόμενη μέρα με φόντο τις ευρ…