Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέος αν. γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα ο ξανθιώτης μηχανικός Γιώργος Λυπηρίδης

Νέος αν. γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα ο ξανθιώτης μηχανικός Γιώργος Λυπηρίδης

0

«Για πρώτη φορά ορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας από τη Θράκη και αυτό έχει τη σημασία του», ανέφερε ο ίδιος ευχαριστώντας τον κ. Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη

 

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετούνται Αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος οι κάτωθι:

  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδας ο κ. Λυπηρίδης Γεώργιος (για τις οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πλην του Νομού Θεσσαλονίκης, όπου την εποπτεία των οργανώσεων την έχει ο Γραμματέας Οργανωτικού Στυλιανός Κονταδάκης).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Ηπείρου ο κ. Καραγιάννης Χρήστος.

Ο ξανθιώτης πολιτικός μηχανικός δέχθηκε πλειάδα ευχών για καλή επιτυχία στο έργο του, μεταξύ των οποίων και από τη ΔΕΕΠ του κόμματος στην Ξάνθη, η οποία σε ανακοίνωσή της σημείωσε: «αποτελεί σημαντικό και ιδιαίτερο γεγονός ότι για πρώτη φορά ορίζεται από τη Θράκη και την Ξάνθη Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας  κατ’ εντολή του ιδίου του Πρωθυπουργού».

Ο ίδιος ο Γιώργος Λυπηρίδης σε ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του κόμματος ανέφερε: «η απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τιμά αλλά και με γεμίζει ευθύνη. Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τον Στέλιο Κονταδάκη, τον ακούραστο Γραμματέα μας, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Για πρώτη φορά ορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας από τη Θράκη και αυτό έχει τη σημασία του. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον προκάτοχο Αναπληρωτή Γραμματέα, Κώστα Φωτίου, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία με όλη τη δομή της Γραμματείας Οργανωτικού (τους Γενικούς Συντονιστές, τους τομεάρχες και τις οργανώσεις μας) θα είναι άριστη. Πιστεύω στις οργανώσεις μας, πιστεύω στον κόσμο της ΝΔ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καλύτερο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση την ηγεσία του Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

«Προτάσσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου Ξάνθης», τόνισε η ξ…