Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο σερί συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

Νέο σερί συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν πέντε άντρες και κατασχέθηκαν τα οχήματα διακίνησης. 39 διακινούμενοι σε νταλίκα στην Εγνατία οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Δράμας και Αλεξανδρούπολης, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Τρίτης στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Δράμας–Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Επίσης, το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί εντόπισαν έναν διακινητή να οδηγεί νταλίκα, και κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο τριάντα εννέα μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Τέλος, το πρωί της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν άλλους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο ΙΧ και να μεταφέρουν οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα ΙΧ και μία νταλίκα.

Την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…