Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μία γεμάτη πολιτιστική εβδομάδα από τη «Γέφυρα»

Μία γεμάτη πολιτιστική εβδομάδα από τη «Γέφυρα»

0

Ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου με αποκορύφωμα το γενέθλιο πάρτυ για τη συμπλήρωση 28 χρόνων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» παρουσιάζει για 14η συνεχόμενη χρονιά τις δράσεις όλων των ομάδων του. Από 14 έως 21 Μαΐου οι μέρες γεμίζουν θέατρο, κινηματογράφο, μουσική, χρώματα, ραδιόφωνο, χορό, παιχνίδι και ακόμα, αντικείμενα φτιαγμένα με κόπο, μεράκι και δημιουργικότητα από τα μέλη του συλλόγου. Και βέβαια η Πολιτιστική Εβδομάδα ολοκληρώνεται με το γενέθλιο πάρτυ Συλλόγου στις 21 του μηνός.

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του Σαββάτου, της Δευτέρας και της Τρίτης με το Τουρνουά-Yu-Gi-Oh από την Ομάδα Στρατηγικής και Φαντασίας, το Khirki-Live από τη Μουσική Ομάδα, με την Ομάδα Περιοδικού, τη Θεατρική Ομάδα και το Ραδιομαραθώνιο  να σημειώνουν όχι απλώς ικανοποιητική επίδοση, αλλά και να κλέβουν τις παραστάσεις.

Επιπροσθέτως, εκπρόσωπος της «Γέφυρας» αναφερόμενος στην ταυτότητα του πολιτιστικού συλλόγου και το πρόγραμμα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων δήλωσε στο «Ε»: «Φέτος συμπληρώνουμε 28 χρόνια λειτουργίας ,από το 1994.Όσον αφορά την πολιτιστική εβδομάδα, αναμφίβολα συνιστά θεσμό. Στη διάρκειά της καθεμία ομάδα έχει να ‘’συστήσει’’ κάτι διαφορετικό-ξεχωριστό. Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα μεγάλο live αποκλειστικά για φοιτητές με όλα τα συγκροτήματα του συλλόγου να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα μεγάλο συγκρότημα βρίσκεται στο επίκεντρο. Αναφορικά με την ομάδα περιοδικού ,αυτή παρουσιάζει ένα έντυπο τεύχος γραμμένο από τη ομάδα και καλεί και άλλα περιοδικά υποστηρίζοντας δραστηριότητες δημιουργικής γραφής».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Στο live έδωσαν το παρών κι άτομα από άλλες πόλεις ,όπως επίσης και στο event περιοδικού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητική, κάτι φυσικά που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ταυτόχρονα τη δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες δράσεις».

Ραδιομαραθώνιος και Αποστολή

Τέλος, επεσήμανε την ταυτότητα του Ραδιομαραθωνίου, της δράσης της ραδιοφωνικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με εκπομπές όλη τη μέρα, και σημείωσε: «Μέσα από την οργάνωση του Ραδιομαραθωνίου επιδιώξαμε πρωτίστως να ακουστούμε, κάτι που θεωρώ πως το πετύχαμε σε ικανοποιητικό βαθμό .Ο εξοπλισμός μας βρίσκεται στις φοιτητικές εστίες, όμως αυτό δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση εμπόδιο στο έργο μας».

Δραστηριότητες-Δράσεις που έπονται…

1.Τριήμερο Ελληνικού Κινηματογράφου//Κινηματογραφική Ομάδα//Τρίτη 17 με Πέμπτη 19 Μαΐου

2.Έκθεση-Bazaar//Φωτογραφική Ομάδα και Ομάδα Εικαστικής Δημιουργίας//Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Μαΐου

3.Κυνήγι Θησαυρού//Ομάδα Στρατηγικής και Φαντασίας//Παρασκευή 20 Μαΐου

4.Bailo Latino//Ομάδα Salsa Bachata//Παρασκευή 20 Μαΐου

5.Gefyra’s Birthday Party//21 Μαΐου

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…