Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητή στην Εγνατία οδό Κομοτηνής- Ξάνθης

Καταδίωξη διακινητή στην Εγνατία οδό Κομοτηνής- Ξάνθης

0

Τέσσερις διακινητές συνελήφθησαν συνολικά τη Δευτέρα στη Θράκη-Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τέσσερις διακινητές, δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας και δύο άνδρες αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο ύψος του δυτικού κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο γυναίκες, διότι τις εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην τρίτη περίπτωση, στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας ενώ ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…