Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ηττήθηκε ο Άρης Πετεινού στον πρώτο αγώνα μπαράζ από τον Καμπανιακό (4-1)

Ηττήθηκε ο Άρης Πετεινού στον πρώτο αγώνα μπαράζ από τον Καμπανιακό (4-1)

0

Στo γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη το δεύτερο παιχνίδι με τον Βύρωνα Καβάλας

Με βαριά ήττα (4-1) από τον Καμπανιακό ξεκίνησε τους αγώνες μπαράζ ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Πετεινού, που δέχθηκε τρία γκολ σε δέκα λεπτά, αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Άρη και πέτυχαν το πρώτο τους γκολ μόλις στο 11ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 18΄ πέτυχαν το δεύτερο, μετά από κλέψιμο της μπάλας και αντεπίθεση ενώ στο 19΄ έγινε το 3-0, φέρνοντας την πρωταθλήτρια Ξάνθης σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο Άρης, μετά το αρχικό σοκ ισορρόπησε το ματς προσπαθώντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι και κατάφερε τελικά στο 29′ να μειώσει σε 3-1 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη ο Κοτόπουλος πήρε την κεφαλιά. Έτσι έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές στο 58′ και το 60′ και μετά ο ρυθμός έπεσε, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί. Όμως στο 90΄ο Καμπανιακός έκανε με πλασέ το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Πλέον στην ομάδα του Άρη Πετεινού στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό ματς με τον Βύρωνα Καβάλας στην Ξάνθη, ενώ ο Καμπανιακός που για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά θα παίξει στις Σέρρες με τον Ηρακλή Αμμουδιάς
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Τσικλιτάρη και Κουτσικανίδης της ΕΠΣ Πιερίας.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλ. Σαπάνης): Νιανιός, Προσκηνυτόπουλος, Τάγκου(86′ Λαδάς), Ραγκαβίνας, Χριστοδουλίδης, Καρατζάογλου, Ξανθόπουλος, Τσακίρης, Κοπάτσι Άλεξ(86′ Παρούσης), Κοπάτσι Άλντι(70′ Γιαννακάκης), Τσίτας(80′ Στυλιανού)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Φλώρος, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης(80′ λ.τρ. Μαλαδένης) , Εφέντη, Παυλίδης, Πουτακίδης(83′ Κουτσομιχάλης), Κοτόπουλος,, Τουρατζίδης(80′ Μίλκογλου), Τυριάκης(64′ Μπουρλόγλου)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο
Καμπανιακός – Άρης Πετεινού 4-1
Βύρων Καβάλας – Πανθρακικός 1-1
Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Προσοτσάνη 2-1
Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής

Θα τη μεταφέρουν περίπου 10.000 λαμπαδηδρόμοι – Τη Δευτέρα θα περάσει από την Ξάνθη …