Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ’ Εθνική: Προσφυγή του Πανδραμαϊκού για ακύρωση της επικυρωμένης βαθμολογίας

Γ’ Εθνική: Προσφυγή του Πανδραμαϊκού για ακύρωση της επικυρωμένης βαθμολογίας

0

Υπάρχουν ομάδες της κατηγορίες που δεν είναι ενταγμένες στο Μητρώο

Σε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε η ομάδα του Πανδραμαϊκού, ζητώντας την ακύρωση της επικυρωμένης από την ΕΠΟ βαθμολογίας στον 1ο όμιλο επικαλούμενος το Αθλητικό Μητρώο.

Η ομάδα της Δράμας διεκδικεί την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Super League 2 επειδή ο Αγροτικός Αστέρας που κατέλαβε την πρώτη θέση δεν είναι ενταγμένος στο Μητρώο. Μάλιστα, από τις 24 Μαρτίου απέστειλε εξώδικο προς τη ΓΓΑ και την ΕΠΟ ζητώντας να αγωνιστεί στους αγώνες κατάταξης κι αυτό «σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, που απαγορεύουν τη συμμετοχή των αθλητικών σωματείων σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων, χωρίς να έχουν λάβει αυτές την ειδική αθλητική αναγνώριση».

Κανονικά εφόσον υπήρχε εκκρεμοδικία δεν έπρεπε να έχουν ξεκινήσει τα μπαράζ, ωστόσο αυτά ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή και όλοι αντιλαμβάνονται τι μπάχαλο θα προκριθεί αν υπάρξει δικαίωση του Πανδραμαϊκού. Από κοντά παρακολουθούν το θέμα και οι ομάδες της Αλεξανδρούπολης και του Ορφέα Ξάνθης, που έχουν κάνει παρασκηνιακά κινήσεις για παραμονή στην Γ’ Εθνική εφόσον υπάρχουν τέσσερις ομάδες που δεν είναι ενταγμένες στο Μητρώο, εκ των οποίων, πέραν του πρωταθλητή Αγροτικού Αστέρα, μια ομάδα χωρίς αδειοδότηση είναι και ο Άρης Αβάτου.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι προσέφυγε σήμερα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, μη αποδεχόμενος την απόφαση της επικυρώσεως του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ζητά την εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου (Αυγενάκη) διατάξεων που σαφέστατα ορίζουν τα κριτήρια εισόδου των αθλητικών σωματείων στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, νόμο που τις επιταγές του η ΕΠΟ δεν εκτελεί

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…