Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών σε Τσιμισκή και Καραολή

Εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών σε Τσιμισκή και Καραολή

0

Τίθενται σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη έως την Παρασκευή μετά από αίτημα της Vodafone

 

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης χορήγησε άδεια εκτέλεσης εργασιών, και απαγορεύει την στάση και τη στάθμευση όλων των οχημάτων, περιορίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, σε οδούς στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, λόγω εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών για την εταιρεία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝΕ Α.Ε.».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις οδούς α) Τσιμισκή από την τομή της με την 28ης Οκτωβρίου έως την τομή της με την Μιχαήλ Καραολή, β) Μιχαήλ Καραολή, από την τομή της με την Τσιμισκή μέχρι την τομή της με την Ελπίδος, ρεύμα προς πλατεία Μπαλτατζή, γ) Ελπίδος. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια των έργων και θα διακόπτεται μόνο για λόγους ασφαλείας ή μεταφοράς μηχανημάτων και πάντα ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα με τον εξής προγραμματισμό:

1.Τετάρτη 11/05/2021 έως Παρασκευή 13/05/2022, εκσκαφή και διάνοιξη συμβατικής τάφρου συνολικού μήκους 220 μέτρων διαστάσεων πλάτους 5 εκατοστών και βάθους 30 εκατοστών στις προαναφερόμενες οδούς με τα φρεάτιά τους, όπως εμφαίνεται στα σχετικά σχέδια της υπευθύνου εταιρίας.

2.Οι εργασίες κάθε ημέρα θα πραγματοποιούνται από την 07:00 έως την 18:00 ώρα. Σημειώνεται ότι κατά τις μεσημβρινές ώρες κοινής ησυχίας δεν θα λαμβάνουν χώρα θορυβώδεις εργασίες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…