Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στον τελικό Κυπέλλου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στον τελικό Κυπέλλου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

0

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» πέρασε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας της Αγίας Βαρβάρας με 52-76.

Το συγκρότημα του Νίκου Δώδου αντιμετώπισε από την αρχή με σοβαρότητα τον αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό και δείχνοντας την ανωτερότητα του. Έτσι με το καλημέρα προηγήθηκε με 4-13 φτάνοντας την διαφορά στους 14 πόντους με το κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν φτάνοντας την διαφορά στους 5 πόντους (21-26) αλλά από εκείνο το σημείο έως και το τέλος της αναμέτρησης ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είχε συνεχώς διψήφια διαφορά θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα ο Νίκος Δώδος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους παίδες που άρπαξαν την ευκαιρία και πρόσθεσαν στην στατιστική τους πόντους, ριμπάουντ, τελικές πάσες και γενικά εισέπραξαν το χειροκρότημα των μεγαλύτερων αλλά και των αρκετών φίλων του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Διαιτητές : Ξενικάκης – Ράπτης

Δεκάλεπτα : 9-23, 17-17,10-16 και 16-20

Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος – Μαγιάννης – Παπαζώτος) : Μπαλαμπουγιούκης Δημ. 9(1), Στεφανίδης 8, Αναγνώστου 7 (1), Μαρκόπουλος 5(1), Ζωτίδης, Μπαλαμπουγιούκης Πελ. 9(1), Σουλίδης, Βασιλόπουλος 7(1), Παπαδόπουλος Πρ. 5(1), Θανάση, Λαζαρίδης, Φιλινκαρίδης 2.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Δώδος – Ρετζέπης):  Μανάκας 18(2), Μακαρατζής 8(2), Κατσαμούρης 15(2), Χρήστου 18(2), Δεληγιάννης 2, Παπαδήμας 7(1), Σαββίδης 2, Καλεντζή 2, Γκοβέσης 4, Λιάτσας, Πουργιάζης, Πεχλιβανίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …