Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χρυσό μετάλλιο για τον Ξανθιώτη Χρήστο Μπαλόγλου στους πανελλήνιους αγώνες παρα-μπάτμιντον

Χρυσό μετάλλιο για τον Ξανθιώτη Χρήστο Μπαλόγλου στους πανελλήνιους αγώνες παρα-μπάτμιντον

0

 Μεγάλη επιτυχία στον αθλητισμό των ΑΜΕΑ της Ξάνθης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 /5/ 2022 στην Αλεξανδρούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΡΑ – ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ, με ρεκόρ συμμετοχών και με τον ΗΡΟΔΙΚΟ Κομοτηνής να κατακτά τα περισσότερα χρυσά μετάλλια!

Ο Ξανθιώτης αθλητής του ΗΡΟΔΙΚΟΥ, Χρήστος Μπαλόγλου και πρόσφατα 3τεκνος πατέρας,  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό, στα αμαξίδια, (wh1 + wh2), με συναθλητή τον Γιώργο Παπαδόπουλο  και το χάλκινο στο απλό (wh1) .

Ο Ξανθιώτης αθλητής είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάτμιντον για αθλητές με αναπηρία και προπονείται στο τμήμα μπάτμιντον του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ Ξάνθης, μαζί και με άλλους αθλητές, με αρκετές όμως δυσκολίες, λόγω περιορισμένου αριθμού προπονητικών ωρών που έχει στη διάθεση του ο Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, προκυμμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των αθλητών του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός  ότι ο αθλητής υποχρεώνεται  να μετακινείται, αρκετά χιλιόμετρα για να προπονηθεί είτε στη Χρυσούπολη Καβάλας, είτε στην Κομοτηνή έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Τα συγχαρητήρια του Συλλόγου ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ μετέφερε η πρόεδρος Νατάσα Μακρή:

«Του ευχόμαστε, ολόψυχα, συγχαρητήρια, καλή δύναμη και ευόδωση όλων των στόχων του! Συγχαρητήρια,  επίσης,  αξίζουν και στον προπονητή μας, Χαράλαμπο Ιορδάνου,  που βρίσκεται και παίζει καθοριστικό ρόλο πίσω από τις «κουίντες» της επιτυχίας του αθλητή, που είναι ο άνθρωπος που «ενορχηστρώνει» το αποτέλεσμα και εργάζεται εξίσου σκληρά έτσι ώστε ο εξαίρετος,  αυτός αθλητής, ο Χρήστος Μπαλόγλου, να πετύχει τόσες μεγάλες επιτυχίες!»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…