Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Αποχαιρέτισε τη χρονιά με συντριβή από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-0

ΑΟΞ: Αποχαιρέτισε τη χρονιά με συντριβή από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-0

0

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ξανθιώτικη ομάδα

Με ήττα γράφτηκε ο επίλογος στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟ Ξάνθη, που έχασε στην Καρδίτσα με 4-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Betsson SuperLeague 2.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, η οποία προερχόταν από αήττητο σερί εννιά αγώνων, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς ο Badibanga πέτυχε το 1-0 με σουτ στο 9′.

Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Bianconi στο 30′, ενώ ο ΑΟΞ είχε την ευκαιρία να μειώσει με σουτ στο 34′ και στο 41′, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος και η Αναγέννηση έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Bianconi στο 67′, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Γκίνη με σουτ στο 78′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Γεώργιο-Παναγιώτη Αραβίδη και Λυκούργο Τσολακίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Βλάχος (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης) : Γκέκας, Καλαμπόκας (80′ Μπακρατσάς), Καρανίκας, Λαγός, Κοτσώνης, Γκίνη (80′ Β. Θεολόγης), Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος (60′ Πολίτης), Μπαντιμπανγκά (80′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (70′ Θυμιάνης) , Gomez, Τσέλιος (85′ Τσελεμπάκης), Gavric (70′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba (70′ Τανζού),Διαμαντόπουλος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …