Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αγώνες καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης

Αγώνες καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης

0

Γράφει η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ, Νατάσα Μακρή

Στις 13 και 14 Απριλίου, διεξήχθησαν στην Ξάνθη, οι αγώνες καλαθοσφαίρισης δημοτικών σχολείων υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Ο σύλλογός μας, ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, αρωγός σε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια, όπως και στο παρελθόν, συνέδραμε με δύο προπονητές, που  καθήκοντά τους, ήταν οι διαιτησίες των αγώνων, τον κ. Παπαδόπουλο Χρήστο και τον κ. Σιδηρόπουλο Μιχάλη.

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών, για ένα διήμερο, γεμάτο δράση και διασκέδαση.

Συγχαρητήρια αξίζουν στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Στυλιανίδου Ευμορφία, καθώς και στον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κοντογιάννη Κωνσταντίνο, για την άρτια διοργάνωση, σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Ένα μεγάλο μπράβο, επίσης, στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων, που πήραν μέρος στους αγώνες, διότι καλλιεργούν στους μαθητές τους την καλαθοσφαίριση και τους δίνεται η δυνατότητα, να  χαρούν το άθλημα  τόσο αυτοί που είναι ενταγμένοι σε κάποιον σύλλογο αλλά κυρίως, αυτοί που δεν είναι, να  ξεκινήσουν το μπάσκετ με αφορμή αυτή τους τη συμμετοχή.

Κι όλα αυτά  γίνονται με γνώμονα τον αθλητισμό που καλλιεργεί  τον νου, αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, προσφέρει υγεία στον οργανισμό, σωματική ευρωστία, και λειτουργεί ως αντίβαρο στους εθισμούς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…