Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος συνάντησαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της ΑΜΘ

Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος συνάντησαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της ΑΜΘ

0

Τις εντεινόμενες εργασίας για την πάταξη των κυκλωμάτων διακίνσηης μεταναστών στην Περιφέρεια έθεσαν τα μέλη ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών στον αντιστράτηγο Γ. Δούβαλη

 

Tη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη. παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστρατήγου κ. Πασχάλη Συριτούδη.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσης των αστυνομικών Παπαθεμελή Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο, Ζιώγα Γεώργιο και τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) Βασιλειάδη Παναγιώτη και Σιδηρόπουλο Αθανάσιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης, αφού καλωσόρισε τον Επιθεωρητή στην Περιφέρειά μας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επικεντρώθηκε κατ’αρχάς στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών της Περιφέρειάς μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών και για την γενικότερη διασφάλιση της αστυνόμευσης στην κοινωνική ζωή. Ο Επιθεωρητής δεσμεύτηκε για την ενδελεχή αξιολόγηση των ζητημάτων της περιοχής μας καθώς και σε μελλοντική συνάντηση για την αναλυτικότερη καταγραφή και επίλυση αυτών.

Στο τέλος της συνάντησης, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Γενικό Επιθεωρητή αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας με το έμβλημα της Ένωσης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…