Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θλίψη στην Περιφέρεια ΑΜΘ: Χάθηκε αιφνίδια ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Κινατζίδης

Θλίψη στην Περιφέρεια ΑΜΘ: Χάθηκε αιφνίδια ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Κινατζίδης

0

Βαθύτατα συγκινημένος ο Χρ. Μέτιος για την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του

 

Tην Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Κώστας Κινατζίδης, σκορπώντας την θλίψη στην κοινωνία της Δράμας, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Κώστας Κινατζίδης, ο οποίος υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, ασχολήθηκε με τα κοινά από το 2010 όταν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Προσοτσάνης (2011-2014). Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ΑΜ-Θ. Ήταν εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019, χωρίς να τελικά να εκλεγεί.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος δήλωσε για την απώλεια του Κώστα Κινατζίδη: «Είμαι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Κινατζίδη, πρώην περιφερειακού συμβούλου Δράμας και Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειάς μας. Ο Κώστας υπήρξε από τους πιο στενούς μου συνεργάτες και δώσαμε μαζί αγώνες δύσκολους. Πάνω από όλα όμως ήταν φίλος μου. Ένας ειλικρινής και έμπιστος φίλος, που τον διέκρινε το θάρρος και η ανιδιοτέλεια. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη. Ήταν νέος και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο και στους δικούς του ανθρώπους. Κρίμα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 2η χρονιά οι «Γυναίκες της Αγάπης» απλώνουν «χέρι» αλληλεγγύης τις γιορτές

Μέσω του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών καλούν σε δωρεές τροφίμων, βιβλίων και παιχνιδιών με…