Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θανάσης Θεοδωρόπουλος: Ένας άνθρωπος της προσφοράς

Θανάσης Θεοδωρόπουλος: Ένας άνθρωπος της προσφοράς

0

Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να τιμήσει τον  ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ για την πολυετή  προσφορά του στο σύλλογό μας.

Η ευθύτητα και αμεσότητα του χαρακτήρα του, το αληθινό του χαμόγελό, ο πάντα θετικός του λόγος, ήταν, είναι και θα είναι  τα  βασικά του προτερήματα!

Ένας άνθρωπος που μέσα στο πέρασμα των χρόνων στήριξε και στηρίζει τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ, τόσο τους αθλητές και τους  προπονητές όσο κι ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με προεξάρχων τον Θανάση, μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με αρχές, όπως ο αλτρουισμός, η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός, ιδιαιτέρα στον αντίπαλο και η επιμονή στην προσπάθεια ώστε να μην την παρατάνε ποτέ, διότι στο τέλος, έρχεται η δικαίωση.

Και πράγματι,  σήμερα, αυτά τα παιδιά, δικαιώθηκαν και μας δικαίωσαν, με τις αθλητικές τους επιτυχίες, τις σπουδές τους σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τις εξαιρετικές τους επαγγελματικές  θέσεις.

Θανάση, σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει στο σύλλογό μας!

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ   ότι βιντεοσκοπούσες όλους τους αγώνες των ομάδων μας, πάνω από μια δεκαετία, με ιδία μέσα. Πόση  χαρά έδινες στους αθλητές μας, στην προπόνηση της Δευτέρας, όταν έφερνες τα  DVD!

Με  το μεράκι σου, έσωσες  τις αναμνήσεις όλων μας!

Υποκλινόμαστε στην εθελοντική σου προσφορά προς τον σύλλογο, μια προσφορά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …