Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνεχίζεται το σερί συλλήψεων διακινητών μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο

Συνεχίζεται το σερί συλλήψεων διακινητών μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο

0

Στη μία περίπτωση το ΙΧ του διακινητή συγκρούστηκε με φορτηγάκι, προκειμένου ο διακινητής να αποφύγει τον έλεγχο. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι διακινούμενοι

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας  σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή πλησίον του οικισμού Σάκκου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με πλαστική βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στις Φέρες Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ορμενίου– Αρδανίου (ύψος οικισμού Λύρας) και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση με ένα φορτηγάκι και ένα ΙΧ, ενώ ο οδηγός διακινητής και οι διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχαν δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δεν ενισχύεται με μεταθέσεις η Αστυνομική υπηρεσία Ξάνθης

Απογοήτευση και πικρία από τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης Επιμένουν στην ανάγ…