Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προβοκάτσια χαρακτηρίζει ο Μ. Μπαράν την τουρκική σημαία στο Ιφτάρ της Προύσας

Προβοκάτσια χαρακτηρίζει ο Μ. Μπαράν την τουρκική σημαία στο Ιφτάρ της Προύσας

0

Με δήλωσή του τονίζει ότι αποχώρησε μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν. Τονίζει ότι παραμένει σταθερά αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξης

 

Ως προβοκατόρικη ενέργεια χαρακτηρίζει την τοποθέτηση της τουρκικής σημαίας στο Ιφτάρ που παραβρέθηκε στην Προύσα ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν, ο οποίος σε δήλωσή τους, μετά το συμβάν επισημαίνει ότι αποχώρησε μόλις το αντιλήφθηκε. Αναλυτικά ο κ. Μπαράν αναφέρει: «Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα την Πέμπτη έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται.

Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας.

Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα.

Η πορεία μου ως Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω  τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη.

Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να  πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της  ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έντονη αντίδραση του Μ. Μπαράν για τη δήλωση Αθανασίου σχετικά με παρακολουθήσεις μουσουλμάνων βουλευτών

«Η δήλωση- υπαινιγμός του Αντιπροέδρου της Βουλής καλλιεργεί πνεύμα δογματισμού και μισαλλ…