Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Προσεχώς στην ΑΜΘ τα School Art Festivals

Προσεχώς στην ΑΜΘ τα School Art Festivals

0

Τα παιδιά δίνουν μήνυμα κατά του ρατσισμού και του πολέμου μέσα από μουσικές νότες

 

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών περιφέρειας ΑΜΘ χαιρετίζει την πρωτοβουλία 5μελών και 15μελών μαθητικών συμβουλίων της περιοχής για τη διοργάνωση School Art Festivals σε διάφορες πόλεις το προσεχές διάστημα!

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Με αυτά τα φεστιβάλ και τις πρωτοβουλίες των μαθητών μέσω τραγουδιών, graffiti, ζωγραφικής, φωτογραφιών, θεατρικών κ.ά., τα παιδιά μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό και τους πολέμους, που γεννούν πόνο και προσφυγιά. Τα παιδιά μας ενώνουν τις φωνές τους και απαιτούν να σταματήσει τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία, η απαράδεκτη και καταδικαστέα εισβολή της Ρωσίας, αλλά και η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο! Απαιτούν να δοθούν χρήματα για την Παιδεία και την Υγεία μας και όχι για τις πολεμικές ανάγκες του ΝΑΤΟ. Τραγουδούν για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και το σεβασμό μεταξύ όλων των λαών, ανεξάρτητα από το χρώμα, την θρησκεία, το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό και την κουλτούρα των ανθρώπων! Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα! Διατρανώνουμε το αίτημα της Ομοσπονδίας ενάντια στον άδικο πόλεμο, να κλείσει η βάση στην Αλεξανδρούπολη που μετατρέπει την περιοχή μας σε θύτη άλλων λαών και στόχο αντιποίνων».

Τέλος, καλεί τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τις Ενώσεις και όλους τους γονείς να στηρίξουν σε κάθε πόλη και με κάθε τρόπο τη διεξαγωγή των School Art Festivals!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο «φουλ οι μηχανές» για να απογειωθεί το Ξανθιώτικο Καρναβάλι

Αγορά και εστίαση ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τους επισκέπτες μας – Αισιοδοξί…