Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ολοκληρώθηκε η 7η Τακτική Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η 7η Τακτική Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη

7

Την Ξάνθη εκπροσώπησε η Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Σταυρούλα Μούρκα

Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 7ης Τακτικής Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε υβριδικά, με τη συμμετοχή του 60% των μελών διά ζώσης και ψηφιακά των υπολοίπων μελών.

Αρχικά, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Σιαδήμας ανέγνωσε ψήφισμα για την προκήρυξη του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ. Στη συνέχεια ,αποφασίστηκε η διεξαγωγή του το τριήμερο 3-5 Ιουνίου 2022.

Στο βήμα των ομιλητών μεταξύ άλλων ανέβηκαν: ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Μαμουλής και ο β’ γραμματέας  της Κεντρικής Επιτροπής, Γιάννης Αναστασόπουλος

Στην ημερήσια διάταξη βρέθηκαν: ο απολογισμός δράσεων Οκτωβρίου 2021-Μαρτίου 2022, ο προγραμματισμός δράσεων Απριλίου-Μαΐου 2022, το 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, η διεξαγωγή Φοιτητικών Εκλογών και η προκήρυξη του 13ου Τακτικού Συνέδριου της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ έκαναν ανά τομέα ευθύνης ένα σύντομο απολογισμό, ενώ πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών από όλη την επικράτεια καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τοποθετήθηκαν για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, των φοιτητικών εκλογών και του επερχόμενου Συνεδρίου της Οργάνωσης.

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Σταυρούλα Μούρκα που παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την τοπική οργάνωση, ανέφερε: «Στο πλαίσιο αυτού του εξαιρετικού επιλόγου της 7ης Συνόδου Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, επιστρέφω στην πόλη της Ξάνθης, πλήρης εμπειριών. Τα διδάγματα πολλά. Μα αυτή τη φορά συνειδητοποίησα τη σπουδαιότητα ενός πολύ κλασικού μεν, αλλά σπουδαίου δε, ρητού: “Αγαθά κόποις κτωνται”. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ότι η οργάνωση, η αποφασιστικότητα, η επιθυμία για προσφορά, η εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και η ειλικρίνεια είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επίτευξη στόχων.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω, στο πρόσωπο του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Γενικού Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μαρινάκη, δεν μπορεί κανείς παρά να εμπνευστεί. Να εμπνευστεί να προσφέρει, να οραματιστεί, να εργαστεί για το κοινό καλό, να θέσει τους στόχους του και να εργαστεί σκληρά για να τους πετύχει.

Επιστρέφω, λοιπόν, γεμάτη έμπνευση από ξεχωριστούς ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, και έχοντας¬ συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο συναρπαστικός αγώνας μόλις ξεκίνησε!»

Χρύσα Κιατίπη

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…