Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μουσική παράσταση: «Η Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι στο Μέγαρο Μουσικής»

Μουσική παράσταση: «Η Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι στο Μέγαρο Μουσικής»

0

Το Σάββατο στην Κομοτηνή με τη Γαρυφαλλιά Κατσιμίγα στο πιάνο και τραγούδι και τον Παναγιώτη Ανδρονίκου στο σαξόφωνο

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΕΚΕΠΠΑΚ), διοργανώνουν τη μουσική εκδήλωση με θέμα: «Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» με τη Γαρυφαλλιά Κατσιμίγα στο πιάνο και τραγούδι και τον Παναγιώτη Ανδρονίκου στο σαξόφωνο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 20:30. Ένας κύκλος από αγαπημένα τραγούδια του Μάνου, μαζί με μια σύντομη πιανιστική συνομιλία με τους Leonard Bernstein και Federico Mompou

Η είσοδος είναι δωρεάν.  Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Η πλατφόρμα κράτησης θέσεων θα ανοίξει στις 16:00 σήμερα το απόγευμα.

Κατά την είσοδο απαραίτητη είναι η επίδειξη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…