Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λευκή ισοπαλία στις Σέρρες για τον ΑΟΞ

Λευκή ισοπαλία στις Σέρρες για τον ΑΟΞ

0

Άλλη μία «λευκή» ισοπαλία για τον ΑΟ Ξάνθη, που μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης εμπιστεύθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον 17χρονο τερματοφύλακα Τσομπανίδη και παράλληλα έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον 16χρονο Τσελεμπάκη και τον 19χρονο Δημητριάδη. Επιπλέον, το ντεμπούτο του με την ομάδα έκανε ο Alexis, μπαίνοντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Ο γκολκίπερ του ΑΟΞ είχε αρκετή δουλειά στο ξεκίνημα, εξουδετερώνοντας τις προσπάθειες του Σοφιανού, του Marchioni και του Diaz στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια η ομάδα μας ήταν εκείνη που απείλησε με τον Τσελεμπάκη, ο οποίος είχε σουτ εκτός εστίας στο 15’ ύστερα από πάσα του Gavric, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάτω από καταρρακτώδη βροχή και δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο ΑΟΞ είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, αρχικά με άστοχο σουτ του Τσέλιου (54’), κατόπιν με κεφαλιά – γκολ του Gavric που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (58’) και λίγο αργότερα με εξαιρετικό σουτ του Κρητικού έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη (63’), το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Κατσίκας.

Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη φάση, παρότι και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ μέχρι τέλους, με τον Pinto να έχει σουτ εκτός εστίας στο 81’ για τον Πανσερραϊκό, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κρητικού στο 86’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Αργύριο Νταβέλα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (ΕΠΣ Κοζάνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης) : Κατσίκας, Γιανναράκης, Κεφαλάς, Danielian, Pinto, Marchioni (78’ Φουάσης), Κρητικός, Καραμπέρης, Conci (28’ Vanderson), Σοφιανός (58’ Μασκανάκης), Diaz.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Gomez, Θυμιάνης (75’ Δόρης), Τσέλιος (90’+3’ Alexis), Κρητικός (90’+3’ Τανζού), Gavric (60’ Ali Baba), Τσελεμπάκης (75’ Τσιλιγγίρης).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…